verkocht

Schaerestraat 4 8730 Oedelem

Omschrijving

TE LANDE, het beste van het beste!!

Hier is het nog absoluut STIL, hier hoor je enkel de vogels, hier waan je je de koning te rijk ......

ZELDZAAM, op een UITZONDERLIJK MOOIE LIGGING, midden de velden (360° zicht op landerijen!), aan het einde van een klein (doodlopend) veldstraatje, een AUTHENTIEKE HOEVE met BIJGEBOUW, ZWEMVIJVER, BAKOVENHUISJE én een sublieme TUIN, het geheel passend integrerend in de omringende agrarische omgeving!!

CHARME, GEBORGENHEID, RUST en ZICHTEN zijn hier zonder twijfel de sleutelwoorden.

Een typisch wit gekalkte, begin 19°eeuwse, HOEVE met alle CHARME (luiken, boomse pannen, rozelaars tegen de gevel, oude kasseien voor het terras,...), bestaande uit een deel hoogbouw (eerder café 'De Kater') en een deel laagbouw (herbouwd 40 jaar geleden), door de jaren heen perfect onderhouden.
Een stenen BIJGEBOUW (10m/5m, herbouwd 40 jaar geleden) met grote poort biedt verschillende mogelijkheden (atelier, garage, poolhouse, feestruimte,..). Aansluitend een ZWEMVIJVER (10m/5m, circulatiepomp, lavastenen) met zonneterras aan de rand van de polders...
Een BAKOVENHUISJE (3m/3m), bestaande uit 2 delen, wordt momenteel gebruikt als berging, maar heeft nog de originele haard en kan perfect dienen als BBQ-huisje.
Dit alles harmonieus samengebracht op een totale oppervlakte van 5.000 m, in een landelijke en licht golvende TUIN (gedraineerd), met boomgaard en weide, die vloeiend overloopt in het omliggend landschap. En niet te vergeten, het gezellig TERRAS aan de keuken waar het zalig zitten is onder de notenboom.

De woning heeft op het gelijkvloers een inkom met gastentoilet, een gezellige woonkamer met grote open haard, een bureel/speelkamer, een woonkeuken met eethoek en houtkachel, 3 slaapkamers (waarvan 1 kleinere) en een badkamer met ligbad. Op de verdieping is een ruime slaapkamer met dressing en eigen badkamer.
De inrichting (sanitair en keuken) is sober maar, zoals alles, zeer verzorgd. Alle comfort is aanwezig en de woning is zeker instapklaar.

Een PARELTJE!! Meer nog, hét PARELTJE!!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys