verkocht

16190 Nonac

Omschrijving

Mooie gerenoveerde Charentaise woning met groot zwembad (5/10 m) in een volgroeide tuin, allemaal op 3900 m2. Rustige locatie in een klein gehucht van 4 huizen op 5 minuten van lokale voorzieningen, met prachtig uitzicht over het altijd aanwezige landschap.
Een karaktervolle woning (260 m2) met 4 slaapkamers en 4 badkamers, volledig gerenoveerd met een eigentijdse inrichting en uitgevoerd met behoud van veel originele kenmerken - stenen open haarden, stenen binnenmuren, eiken balken. Een keuken/eetkamer met kookfornuis en open haard, een elegante woonkamer met open haard/houtkachel en vloerverwarming. Wasruimte met wastafel en een kantoorruimte/speelkamer.
Het huis en de grote schuren (250 m2) omsluiten de binnenplaats die toegang geeft tot de prachtige tuin met het zwembad.
De binnenplaats, de kleine landelijke stenen trappen, de indeling van de terrassen met deze plantages en deze bloemen, een karaktervolle gevel, het zwembad met uitzicht in de verte, alles maakt dit prachtig geheel compleet.
Charme, volumes, authenticiteit, uitzicht, dit landhuis heeft het allemaal.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys