verkocht

24320 NANTEUIL AURIAC DE BOURZA

Omschrijving

Via een indrukwekkende oprijlaan ontdekt men dit 18e eeuws domein, volledig gerenoveerd in 2000/2004. Dit domein bestaat uit 3 woongelegenheden, volledig van mekaar gescheiden.
Het hoofdgebouw omvat een groot salon dat toegang verleent tot een immens terras met zicht op het park, een ruime keuken, 3 slaapkamers met elk hun eigen badkamer, een bureau en een indrukwekkende mezzanine.
Via het overdekt terras kan men de 'pigeonnier' bereiken : 2 supplementaire slaapkamers met privé woonruimte en keuken, met aparte ingang voor "te lang" logerende schoonfamilie...
Aan de andere kant van het 2 HA grote terrein, vind men het alleenstaande gastenverblijf met nog maar eens 3 slaapkamers, twee badkamers, een salon/eetplaats en keuken.
De overgang tussen beide hoofdgebouwen gebeurt via het volledig omheinde en verwarmde zwembad met zonneterras onder het goedkeurend oog van de voormalige uitkijktoren met speelruimte, zomerkeukentje en leeskamer.
De absolute pracht van dit domein ligt in z'n geïsoleerde ligging en het, door de huidige eigenaars, met liefde onderhouden park, waar de fauna en flora het voor het zeggen heeft.
Het obligate vijvertje en het badmintonterrein liggen samen met de garage en de ruime parking mooi verstopt halfweg de oprijlaan.
Winkels, restaurants en andere kunt u vinden op een kwartiertje rijden.
Leven als God in Frankrijk ... in de Dordogne!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys