verkocht

16620 MONTBOYER

Omschrijving

Deze VILLA met zuiders karakter, de voorbije 2 decennia uitstekend onderhouden door de eigenaar, bevindt zich op een plek
om bij weg te dromen: ze ligt midden een 4.600m² grote aangeplante TUIN en biedt complete rust, met adembenemende zichten 360° rondom.
Het kloppend hart van de VILLA is ongetwijfeld de grandioze uiterst zonnige WOONKAMER van 70m², met dubbele openslaande deuren aan beide zijden, met o.m. toegang tot het balkon dat uitkijkt over het zwembad en op het unieke panorama.
De woning biedt ook plaats aan een uitgeruste keuken, 2 slaapkamers en een doucheruimte op de begane grond; aan de achterzijde, op tuin-niveau, een tweede woonkamer met kitchenette, doucheruimte, 2 extra slaapkamers, evenals een speelkamer met directe toegang tot het zwembad. Deze woongelegenheid op tuin niveau kan perfect gebruikt worden als gastenverblijf met separate ingang en faciliteiten.

De prachtige vergezichten vanuit elke kamer nodigen uit tot blijven en genieten ....


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys