verkocht

8300 Knokke-Heist

Omschrijving

Langs een RUSTIGE en kronkelende landweg, een charmante VILLA (bouwjaar 2002, laatste renovatie 2014), alles in perfecte staat, op een terrein van 1050 m2, met zowel voor- als achter een wijds zicht over akkers en weilanden.

De 'landbouwers in de velden', feeëriek en STIL, op fietsafstand van Knokke, een kronkelende beek, oude knotwilgen, een kleine kruidentuin, een zonneterras en een 100% privatieve landelijke TUIN!

Verwarming op propaangas, elektriciteit conform (blanco attest), houten ramen met dubbele beglazing, EPC 255 kWh/m2, volledig geïsoleerd, natuursteen vloeren, eiken plankenvloeren, eiken binnendeuren, overal rolluiken, inbouwarmaturen.
Tijdens de renovatie in 2014 werd de verwarmingsketel vernieuwd, een nieuw terras aangelegd, een carport en tuinhuis gebouwd en opnieuw geïsoleerd.

Een zeer KNUSSE WONING met op het gelijkvloers een inkomhal en gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met mooie vergezichten en een speksteenkachel, een ingerichte woonkeuken, een garage voor 1 wagen met wasruimte, een carport en een aangebouwd tuinhuis; op de verdieping zijn er 2 slaapkamers met ingemaakte kasten, een badkamer met douche en wc en een zolder.

LANDELIJK WONEN aan de KUST!!
Perfect als hoofdverblijfplaats maar ook ideaal als tweede verblijf!! Instapklaar!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys