verkocht

16190 JUIGNAC

Omschrijving

Alleen gelegen op een heuvel met een vrij uitzicht op het glooiende landschap, zal dit zeer RUIME KRIJTSTENEN HUIS u en uw gezin verrassen met zijn prachtige locatie. Het ligt op meer dan 1 HA grond inclusief een ZWEMBAD van 10 x 5 meter en is aan alle kanten omgeven door een mooi landschap.
Het interieur - bestaande uit een ruime keuken/eetkamer, grote woonkamer en veranda op de begane grond, 5 slaapkamers en 3 badkamers boven - is vol charme en karakter en instapklaar.
Bent u op zoek naar een kleinschalig project, dan is het mogelijk om de aangebouwde garage en de oude paardenstallen uit te breiden om er verdere woonruimte of studio's etc. te creëren.
Het prachtige naburige dorp Aubeterre aan de rivier Dronne is een populaire toeristenbestemming en de steden Angoulême en Bordeaux met hun trein- en luchtverbindingen zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys