verkocht

8490 Jabbeke

Omschrijving

Op een SUBLIEME LIGGING aan de rand van de Polders, op een boogscheut van Brugge (de Markt op 9 km), op de grens met Sint-Andries, een uiterst CHARMANTE LANDELIJKE WONING (half-open bebouwing !!) met PRACHTIG AANGELEGDE TUIN op 1.700m2!!

LIGGING, GEBORGENHEID, CHARME, THUISKOMEN, GOEDE SMAAK, ...

De oorspronkelijke woning, gebouwd in 1970, werd in 1980 gerenoveerd en uitgebreid tot een woonoppervlakte van 260 m2. Door de jaren heen werden op regelmatige basis vernieuwingen en opfrissingswerken uitgevoerd (binnenschilderwerken, zonneluifel, deels vloeren, deels ramen) waardoor de woning in PERFECTE STAAT en INSTAPKLAAR is !

Deze KNUSSE WONING heeft op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een living met open haard, een gezellige eetkamer met bibliotheekkasten, een volledig ingerichte landelijke keuken, een zomerwoonkamer met grote raampartijen (Lloyd Hamilton) op het terras en de tuin, een slaapkamer, een badkamer met ligbad, een dubbele garage voor 2 wagens en een carport; op de verdieping zijn er nog 3 slaapkamers, een bureel (mogelijks een 5de slaapkamer) en een badkamer met inloopdouche.

Eén en al CHARME met OOG VOOR DETAIL: authentieke vloertegels, plankenvloeren, gepatineerde houten balken aan het plafond, karaktervolle binnendeuren.
Verwarming op mazout, houten ramen met dubbele en enkele beglazing, dakisolatie, stadswater en grondwater (drinkbaar!), elektrische garagepoorten, verlichting en automatisch besproeiingsysteem in de tuin, elektrische zonneluifel, luiken.

De rust en de charme binnenin worden versterkt door de FEËERIEKE TUIN, 4 jaar gelegen volledig opnieuw aangelegd met prachtige VIJVER, alles met een hoog "English" gehalte. Prachtige bomen, buxuspartijen, hagen, groot ZONNETERRAS, 2 TUINHUIZEN, ruime PARKING (kasseien) met carport ... Volledig OMHEIND (hekken voorzien om vijver af te sluiten voor kinderen) en 100% PRIVACY!

Geschikt voor het uitoefenen van een vrij beroep.
FANTASTISCH WONEN in een LANDELIJKE SFEER vlakbij BRUGGE!
Een "romantisch" JUWEELTJE!!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys