verkocht

24320 Gout-Rossignol

Omschrijving

Een prachtige typisch Franse plattelandswoning, verrijkt met authentieke elementen gevonden op lokale brocante- en antiekmarkten. Deze comfortabele en eclectische woning heeft in totaal 6 slaapkamers en 3 badkamers, maar kan worden gescheiden in twee woningen bestaande uit een zomerhuis met 2 of 3 slaapkamers en een hoofdhuis met 4 slaapkamers, verbonden via een gemeenschappelijke deuropening.

Het huis is omgeven door glooiende heuvels en ligt aan de rand van een gehucht van 7 woningen. Het heeft een tuin van voornamelijk gazon met een recent geïnstalleerd zwembad (6x4m). Aan de voorzijde van het huis is de volledig omheinde binnenplaats in grint, een prima parkeerplaats.
Het huis is de afgelopen 10 jaar zorgvuldig gerenoveerd en heeft nog steeds potentieel voor nieuwe toevoegingen en verbouwingen van bv. de zolder. Het interieur van het huis is ontworpen om flexibel te zijn voor diverse mogelijke accommodaties.
Het dakterras is een bijzonder mooie plek om van de zonsondergangen en de open uitzichten te genieten. Open haarden en houtkachels voor de gezelligheid in de wintermaanden.

Een charme-rijke eigendom in een prachtige omgeving.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys