verkocht

4529 PX Eede

Omschrijving

IN OPTIE!
Net over de Belgische grens, in het Nederlandse Eede, langs een rustige landweg, een TE RENOVEREN KARAKTERVOLLE WONING op 5000m2!
Een prachtige LANDELIJKE LIGGING met mooie VERGEZICHTEN, zonder directe buren maar niet afgelegen, op slechts 10 minuten van de kust en met een vlotte bereikbaarheid naar het binnenland.

Deze woning heeft veel CHARME en is onmiddellijk bewoonbaar, maar een grondige opfrissing is zeker gewenst. Het dak werd recentelijk volledig vernieuwd, alsook de veluxen en de dakisolatie!!!
Centrale verwarming op mazout, houten ramen met enkele beglazing.

Op het gelijkvloers een ruime woonkamer met open haard, een keuken, een badkamer met ligbad; op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en een dressing. Onder hetzelfde dak maar met een afzonderlijke ingang is er een garage met op de verdieping een derde slaapkamer met eigen badkamer (met ligbad) en een zolder.

Voor de groene vingers is er het TERREIN groter dan 5.000m2, deels tuin en deels weide, aansluitend aan achterliggend akkerland.

ZEER CORRECTE VRAAGPRIJS!
REGISTRATIERECHTEN 2%!
Hier wonen of hier de vakanties doorbrengen, het is een buitenkans!!Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys