verkocht

L 24360 BUSSIERE BADIL

Omschrijving

Gerestaureerde hoeve met auberge et bijgebouw op 2ha!

In het regionaal park van de Périgord Vert, temidden een adembenemend mooie omgeving, in een klein gehucht met twee woningen, een charmevolle boerderij volledig gerenoveerd in 2000 bestaande uit een auberge/restaurant (40 personen), een privé woning en een grote schuur (400m2).

Prachtige stille ligging in een toeristische regio!! Boordevol charme en authenticiteit!
De auberge is geschikt om grote groepen te ontvangen (communie, huwelijk, seminaries, wandelgroepen, ...) en bestaat uit 2 grote ruimtes van elk 80m2 met open haard en originele broodoven, een professioneel ingerichte keuken (63 m2) en sanitair; op de verdieping zijn er 4 slaapkamers met elk een douchekamer, 3 wc's, 3 douches en een slaapzaal (18 bedden). Dit gedeelte van de woning kan makkelijk omgevormd worden tot 2 gîtes.
Het privégedeelte is geschikt voor 2 personen en bestaat uit een woonkamer met open haard, een open keuken, een badkamer en een groot overdekt terras op het gelijkvloers; een slaapkamer met bureel op de mezannine.

De grote schuur heeft 5 paardenboxen, een zadelkamer, een garage, stalling voor dieren, een douche en wc.
Een landelijke tuin met omheinde weide voor paarden, een boomgaard, een kippenren, een moestuin en een waterbron.

Ideale eigendom om wonen en werken te combineren op een schitterend mooie locatie!!
Veel potentieel!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys