24360 Busserolles
€ 990 000

Omschrijving

De absolute rust rond dit statige LANDHUIS, bescheiden en discreet maar toch met een onmiskenbare allure, midden zijn 34ha (!!) velden en bossen, enkel het water van de nabije brede rivier laat zich horen, is van een absolute zeldzaamheid.
Voor wie op zoek is naar authentiek wonen, kan deze prachtige "demeure" met enorme SCHUUR (47 m lang, 10 m breed, in uitstekende staat) onmiddellijk bewonen en onvergetelijke momenten beleven met familie en vrienden.
Het dorp Montbron met winkels, school, zorg is binnen 10 minuten bereikbaar. Het culturele en het recreatieve aanbod van de prachtige regio Dordogne is een perfecte aanvulling van deze "thuis", waar er een permanente dialoog met de natuur en de rust is.

Met een bewoonbare oppervlakte van 270 m² ligt het grote statige gebouw gericht op het zuiden. De hoofdgevel is verdeeld over twee verdiepingen, symmetrisch opgetrokken rond hoge ramen met luiken. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn de ramen met kleine beglazing aan weerszijden van de toegangsdeur aangebracht en dragen zo in hoge mate bij aan de architecturale elegantie. De wilde wingerd die de gevel beklimt doet de rest….
Een grote schuur (450 m2), met karakteristieke landelijke architectuur, geeft uit op zowel de binnenplaats als de velden.

Op de begane grond van het woonhuis is er een grote woonkamer met open haard, een zeer ruime eetkamer, een zeer lichte keuken en een badkamer. De vier slaapkamers en een badkamer zijn op de verdieping.
De aanwezigheid van het oude eiken balkenplafond, de oude houten vloer en de monumentale schouwen dragen bij aan het algemene karakter en de authenticiteit van deze woning.
De kelder die zich over het gehele oppervlak van het huis uitstrekt, herbergt o.m. de wijnkelder en opslag.

Elementen zoals de grote toegangspoort, de rivier die een paar honderd meter parallel loopt met de oprijlaan, de houten brug over deze rivier op het eigen landgoed, de prachtige schuur, de kleine stenen gebouwen verspreid over de binnenplaats , de supergrote moestuin, de prachtige eeuwenoude bomen, de typische architectuur van de streek, "het weg van alles", enz. maken dit LANDGOED tegelijkertijd exclusief, discreet en uiterst genereus.

In Frankrijk heet dat "Vivons cachés, vivons heureux"!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

Kenmerken

Algemeen

Adres:Busserolles
Referentie:fh180
Vraagprijs:€ 990.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Landelijk, Aan bosrand, Aan rustige weg, Aan water, Open ligging, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:340.000 m²
Bewoonbare opp.:270 m²
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2010
Bouwlagen:2
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja, Doorzonkamer
Keuken:Ja, Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Zolder:Ja
Kelder:130 m²
Veranda:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:6 plaatsen
Parking:6

Comfort

Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Dakbedekking:Dakpannen
Beglazing:Enkel, Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Open haard, Andere - CV op hout
Verwarmd water:Elektrische boiler
Isolatie:Dakisolatie

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys