verkocht

24360 BUSSEROLLES

Omschrijving

Langs de rechtse zijde leunt de HERENWONING met zijn garage en schuur aan tegen het Romaanse kerkje in dit authentieke dorp (500 inwoners) midden de Périgord Vert. Langs de linkse zijde van de woning loopt een kleine kiezelweg naar het lager gelegen riviertje en het achter gelegen weiland. Van daaruit ook vertrekt een wandelweg naar de uitgestrekte bossen vlakbij.
Met andere woorden deze herenwoning staat volledig "los" midden de hoofdstraat van het dorpje, statig en in zeer "vroom" gezelschap!! Maar toch vlakbij alle groen wat de Périgord te bieden heeft!!
De HERENWONING , gerenoveerd in 2003, met een terrein van 7.000 m2 (TUIN en WEIDE), is bijzonder ruim (320 m2 bewoonbaar) en uiterst lumineus. Met zijn 2 zitkamers, 6 slaapkamers, twee terrassen, garage met bovenliggend atelier, grote schuur (134 m2) biedt het ruimschoots plaats voor een groot gezin op zoek naar ruimte.
Verder is er een GARAGE met directe toegang tot de straat en een grote KELDER van 100 m2. In de schuur zijn 2 paardenboxen ondergebracht.
De TUIN is uiterst verzorgd met twee TERRASSEN vlak achter het huis, en meerdere zithoekjes her en der. De WEIDE is volledig omheind.
De staat van de woning is uitstekend, alles in perfecte staat van onderhoud. De verwarming is op stookolie (Viesmann ketel).
De foto's spreken voor zich ....
Sublieme woning in een subliem dorpje in een sublieme regio!! Aan een meer dan sublieme PRIJS!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys