24310 BRANTOME
€ 839 000

Omschrijving

Op slechts 2 km van Brantôme, het groene Venetië van de Périgord, in een rustig gehucht (2 huizen), gelegen op een dominante positie midden in de gulle natuur, aan het eind van een doodlopend weggetje, een mooi landgoed bestaande uit twee huizen, twee schuren, een klein stenen bijgebouw, een natuurlijk zwembad, allemaal op een perceel van 3,4 ha.
Aan de poorten van Brantôme, het mooiste en meest betoverende stadje van de Périgord, is één huis van de twee, volledig gerenoveerd en zeer ruim (420 m2 bewwonbaar), perfect geschikt voor een Bed and Breakfast of Gîte-activiteit. Het bestaat uit 5 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en toilet. Mooie lichte kamers met prachtig uitzicht op het platteland, waarvan één met een zeldzaam en uniek "paraplu" gebinte, mooie vloeren, eigentijds sanitair, enz. Een grote en een kleine woonkamer, een grote eetkamer, een goed uitgeruste keuken maken dit huis compleet. Vloerverwarming aangedreven door een pelletketel geïnstalleerd in 2019, omkeerbare airconditioning op de 2e verdieping.
Het tweede huis (140 m2) herbergt een woonkamer met open haard, een ingerichte keuken, een woonkamer, een mezzanine, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en toilet. Elektrische vloerverwarming op de begane grond, elektrische radiatoren boven.
Een grote schuur (14/9 m) met aan de ene kant een open gedeelte om auto's te parkeren, en aan de andere kant een groot overdekt terras waar het gezellig vertoeven is bij ware zomerse dagen en avonden; een klein onafhankelijk stenen gebouw doet dienst als wasruimte. Beiden in zeer goede staat (nieuw dak en gebinte).
De tweede schuur (75 m2) heeft wat aandacht nodig.
Midden in het park van 3,4 ha ligt een natuurlijk zwembad met zijn prachtig houten strand/terras, vanwaar er ook zeer mooie uitzichten zijn.
Geweldige kans om een Bed and Breakfast-bedrijf te ontwikkelen aan de poorten van een prachtig stadje, dat het hele jaar door bekend staat om zijn toerisme.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

Kenmerken

Algemeen

Adres:BRANTOME
Referentie:fh203
Vraagprijs:€ 839.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan bosrand, Aan rustige weg, Open ligging, Beschutte ligging, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:34.000 m²
Bewoonbare opp.:600 m²
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2020
Bouwlagen:3
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:7
Badkamers:7
WC:8
Woonkamer:Ja, Doorzonkamer
Keuken:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:34.000 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:2
Parking:Ja

Comfort

Internet:Ja
Kabel:Ja
Zwembad:Ja

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys