verkocht

Kleine Molenstraat 3 8380 Dudzele

Omschrijving

WERKEN, WONEN en DIEREN op 1,3 HA!!

Op een boogscheut van KNOKKE en BRUGGE, langs een rustige straat, een STATIGE VILLA met een GROTE LOODS/GARAGE op 1,3 HA!
Een KARAKTERVOLLE VILLA met veel ALLURE, veel RUIMTE en veel LICHTINVAL, residentieel en tegelijkertijd landelijk gelegen.
Uitstekend onderhouden, INSTAPKLAAR met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een bureel, een ruime woonkamer (50m2) met haardcassette, een prachtige MIELE woonkeuken met alle toestellen (steamer, combi-oven, ...), een wasplaats, een voorraadkamer; op de eerste verdieping zijn er 4 ruime (!) slaapkamers en een nieuwe badkamer met inloopdouche; op de tweede verdieping is er een fitnessruimte en een zolder (via een vaste zoldertrap).
Alle COMFORT is aanwezig: nieuwe (2017!) condensatieketel op aardgas, nieuwe (2017!) aluminium ramen met dubbele beglazing, dakisolatie, kruipkelder onder de volledige woning, alarminstallatie, regenwaterput, conform electricititsattest!, EPC 250 kWh/m2, TV- en internetaansluiting in alle plaatsen, ...

De LOODS (12m/12m), geschikt voor verschillende bestemmingen, wordt momenteel gebruikt als stapelruimte/atelier/garage en is voorzien van een polybetonnen vloer en elektrische poort.

Een AANGELEGDE TUIN met terrassen, knus ingerichte pergola, tuinhuis, kippenren en een GROTE PARKING.
De WEIDEN zijn volledig omheind en geschikt voor PAARDEN.

TROEVEN zijn hier zeker de ALLURE van de woning in combinatie met de PERFECTE LOODS en de WEIDEN!
WONEN-WERKEN-DIEREN in het GROEN aan de rand van een Polderdorp!!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys