verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Met een ONGEREPT ZICHT op het Damse natuurgebied, een UITERST VERZORGDE en GERENOVEERDE VILLA met een smaakvolle inrichting op een mooi perceel van 1669m2!!!
RESIDENTIEEL en LANDELIJK tegelijkertijd!! Prachtig vergezicht zowel voor- als achteraan!
Gelegen aan de rand van Damme, tussen Brugge en Knokke.

Deze zonnige WONING getuigt van KWALITEIT én COMFORT door zijn hoogstaande afwerking, zijn hedendaagse inrichting en zijn perfect onderhouden kraaknette staat!!
Op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en wc, een gezellige woonkamer met haardcassette en voleiken plankenvloer, een volledig ingerichte woonkeuken, een wasplaats/bijkeuken met vaste kasten, een garage voor 1 wagen met elektrische poort; op de verdieping is een ruime overloophal, die gebruikt kan worden als bureelhoek, 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche; zolder.

TECHNISCH werd deze villa, met bouwjaar 1976, volledig GERENOVEERD en beantwoordt zij perfect aan alle hedendaags comfort: EPC 240kWh/m2, volledig geïsoleerd (spouwen geïsoleerd in 2016), nieuwe verwarmingsinstallatie Viessmann (2016), nieuwe houten ramen met hoogrendementsglas (2009), nieuwe dakgoten (2016), nieuwe haardcassette met ventilatiesysteem (2016), nieuwe elektrische garagepoort (2009), gevels gereinigd en binnen recent geschilderd , elektrische zonneluifel, rookmelders en overal vliegenramen.

De landelijke AANGELEGDE TUIN is al even verzorgd als de woning en vloeit naadloos over in het achterliggend weiland.
Zuidoost georiënteerd, 100% privé, zonneterras en boomgaard.
Een houten bijgebouw dient als TWEEDE GARAGE, grote parking vooraan voor meerdere wagens.

Een IDEALE GEZINSWONING met vlotte bereikbaarheid!!
WONEN ZONDER ZORGEN!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys