verkocht

24340 Les Graulges

Omschrijving

Slapend DORPJE, met dominante Romaanse kerktoren, op de rand van Dordogne/Charente. Alom akkers, velden, bossen die een prachtig patchwork vormen in een heuvelachtig landschap.
In het centrum hiervan een statige DORPSWONING met aanpalende SCHUUR en zuid-west gerichte TUIN, alles tezamen een 2100 m2. In een goed onderhouden staat, zonder meer instapklaar.
Hier en daar wat verf en enkele klimplanten, om het charmegehalte wat te verhogen.
Een paar rijzige natuurstenen pilaren bakenen de binnenkoer af van de straatkant (weinig verkeer), een binnenkoer met directe toegang tot de woning (160 m2) en de schuur (77 m2), waarin zich de garage en een atelier bevindt.
De woning bestaat uit een centrale hal met vestiaire, met links de woonkamer (met haard) en rechts de ingerichte keuken met cuisinière op hout. Op de verdieping bevinden zich 4 slpks (16 m2 elk) en een badkamer met toilet.
De verwarming draait op stookolie, plus de haard in de woonkamer plus de cuisinière in de keuken.

De grote TUIN met aparte toegang via een achterliggende wegel, zuid-west georiënteerd, is goed onderhouden en heeft een stenen berging voor gereedschap edgl. Een zwembad kan hier eenvoudig worden geïnstalleerd.

Kortom, een prachtige woning in een prachtig dorp!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys