verkocht

17330 VERGNE

Omschrijving

Zeldzame kans om een ​​prachtig Charentais complex te kopen, zeer goed gelegen met alle winkels op 1,5 km en op slechts 15 minuten van het historische stadje Saint Jean d'Angély (onlangs aangewezen als kuuroord). Het huis en de gites dateren uit 1713 en zijn gelegen in een charmant gehucht op 45 minuten van de Atlantische kust bij La Rochelle. Ze zijn gelegen aan het einde van een eigen oprit op een rustige locatie met vrij uitzicht over de velden. De grote tuin is ommuurd en gelegen op het zuiden. De eigenaars hebben gerenoveerd tot een zeer hoge standaard en hebben ervoor gezorgd dat de huizen veel van hun oorspronkelijke karakter hebben behouden met de oude plavuizen, prachtige balken en zichtbare stenen, en bieden een combinatie van landelijke charme en hedendaags comfort. In elk huis vindt u prachtige kamers, licht, ruim en zeer goed geproportioneerd.
Het hoofdhuis omvat een grote open keuken naar de eetkamer (die uitkijkt op een eigen tuin/moestuin), een wasruimte, een aparte woonkamer, een apart toilet, drie grote slaapkamers en 2 douchekamers. privétuin die 100% privacy biedt.
Beide gîtes hebben een eigen privé tuin en zijn ahv ingedeeld: een grote keuken / eetkamer, woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Omringd door een mooie heg en omheind voor de veiligheid, wordt het prachtige zwembad van 11m x 5m verwarmd om het huurseizoen te verlengen. U vindt er een teakhouten terras, kleine overkapping en bloeiende struiken. Een grote garage voor 2 auto's met 2 ingangen, de stal en de broodoven maken de site compleet. De gastenkamers worden gemeubeld en klaar voor gebruik verkocht en alle advertenties en marketing zijn aan de gang.
Een echt hoekje paradijs!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys