verkocht

16380 SOUFFRIGNAC

Omschrijving

Midden een klein gehucht en een zacht heuvelend agrarisch landschap, een mooie eigendom, bestaande uit o.m. een hoofdhuis, een aangrenzende schuur, een klein authentiek huisje, een stalling voor paarden, een binnentuin en een weide met buitenpiste!!
Dit is al heel wat! en alles op 2 HA!!
Een grote ijzeren poort brengt ons direct op de binnentuin, waar onmiddellijk twee reusachtige bomen opvallen, welke zorgen voor karakter, maar tevens voor schaduw in de zomer. Het is er cosy, de gebouwen rondom zorgen voor geborgenheid en privacy!
Het WOONHUIS (200m2), gerenoveerd in 2019, bestaat uit een gelijkvloers met een zeer zonnige woonkamer van 52 m2 met houtcassette en een directe toegang tot de binnentuin. Ook is er een ingerichte keuken, een kamer/bureel, een douchekamer en een toilet. Op de verdieping zijn er 5 slaapkamers met een badkamer en toilet.
De KELDER met een authentieke voute zoldering in steen, enkel toegankelijk via een oude stenen trap langs buiten, heeft een hoog charme gehalte.
Het kleine authentieke HUISJE is de echte charme killer (gebouwd in 1659, 90 m2), met zijn schitterende buitentrap. Het vormt de perfecte afsluiting tussen de weide en de binnentuin. Dit wordt het pareltje van de eigendom, na renovatie. Perfect als gastenkamer, atelier, bureel ....
Een oude SCHUUR (80 m2), aanpalend aan het huis sluit de binnentuin af.
De WEIDE heeft een buitenpiste van 22m/40m en een schuilhok voor paarden, welke tevens onderdak vinden in de paardenstallen.

Prachtige eigendom in een feeërieke omgeving op slechts 30 km van het station van Angoulême (TGV).


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys