verkocht

16380 SOUFFRIGNAC

Omschrijving

Een mooi prestigieus groot LANDHUIS, een typische Charentaise woning, gelegen op het eind van een doodlopende weg, aan de rand van een bos, tezamen met een drietal andere woningen in een kleine hameau.
Naast de hoofdwoning bestaat de eigendom nog uit een gastenverblijf, een wintertuin en een ruime schuur alles tezamen op een terrein van 3 HA.
Via een elektrische poort met statische pilaren in steen komt men op een binnenkoer, zuid georiënteerd en mooi aangelegd.
Het prestigieuze landhuis, vol karakter en met een overdosis aan allure, heeft een prachtige hall met statige eiken trap, een zitkamer van 40m2 met grote stenen schouw, een tweede salon met open haard van 31 m2, een uitgeruste keuken met 'Lacanche' kookfornuis, een eetkamer van 26 m2 eveneens met monumentale haard.Daarnaast zijn er op het GLV nog 2 slaapkamers met comfortable badkamer. Ook nog een wintertuin met waterpartij (vroeger een binnenzwembad, welke eenvoudig terug kan worden geïnstalleerd; de technische installatie is nog aanwezig). De statige brede trap brengt ons op de verdieping, waar zich 5 slaapkamers en twee badkamers bevinden. Hogerop is er nog een zolder, bereikbaar via de vaste trap.
Apart van het hoofdhuis is er nog een kleinere WONING (alles gelijkvloers) van 60m2 (woonkamer, 2 slaapkamers , keukentje en douchekamer). Perfecte gîte voor extra inkomsten of conciërgewoning.
De SCHUUR, aanpalend aan dit gastenverblijf, 145 m2 groot, is ideaal voor berging, stalling ea.
Verder zijn er omheinde WEIDEN (opp. van 2 HA), met twee paardenboxen en schuilhok.
Prachtige EIGENDOM met sterke uitstraling, uitstekende grote familiewoning, extra inkomsten via verhuur gîte en/of chambre d'hôtes mogelijk.
TOP en toch wel erg ZELDZAAM aan deze prijs!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys