verkocht

Margarethaweg 4 4524 Sluis

Omschrijving

Knokse uitstraling midden feeëriek Zeeuws landschap!!

Net over de Belgische grens (aan de rand van Sluis), op een TOPLIGGING midden de stille polders, een landelijk DOMEIN van 1,5 ha met een schitterend RECENT LANDHUIS (instapklaar) en een gerenoveerde gigantische ZEEUWSE SCHUUR, plus nog STALLINGEN.
"Echte" polderzichten, groene landerijen alom en enkele ver gelegen boerderijen maken het steeds bekoorlijke wijdse decor, voor zowel de woonkamer, de keuken, de slaapkamers, het zuid gerichte terras als de tuin....
Is de ligging super, dan geldt dit zelfde superlatief voor het (volledig gerenoveerd/nieuw 2000) LANDHUIS, de Zeeuwse SCHUUR en de TUIN!
De WONING werd volledig vernieuwd (2000, alle technieken en leidingen, isolatie, dak, ramen, ...) met kwalitatieve materialen: hoge rendementsketel (aardgas!), vloerverwarming op het gelijkvloers, houten ramen met dubbele beglazing, volledig geïsoleerd (lage energiekosten), gebleekte eik (keuken, plafonds, vloeren en deuren), natuurstenen vloertegels, videofoon, regenwaterput, ...
Opvallend in de woning zijn de grote, zonnige ruimtes met veel lichtinval, stijl- en smaakvol ingericht. Daarbovenop is een volume uitbreiding van 40m2 bebouwde oppervlakte nog toegestaan!
Op het gelijkvloers een zeer grote inkomhal, een woonkamer met open haard (cassette), een eetkamer, een ruime volledig ingerichte woonkeuken met open haard, een slaapkamer en een kelder (wijnkelder, wasplaats, sauna en berging); op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en 2 badkamers.

De Zeeuwse SCHUUR is TIPTOP gerenoveerd (dak, elektriciteit, ...) en biedt door haar enorm volume van 265m (24m/11m) tal van mogelijkheden (B&B, garages, atelier, uitbreiding paardenstallen,...). Het oude gebinte dat behouden en behandeld werd, is een spektakel op zich.

De STALLINGEN bestaan uit 3 paardenstallen (10m/10m) en een deel (7,5m/4) geschikt voor kleinere staldieren.

Twee opritten geven toegang tot de TUIN die bestaat uit gazon en weiden. De tuin is 100% privatief, zonder enige inkijk en het is absoluut genieten van het zicht en het landschap vanop de 2 zonneterrassen!

TOP! Geen ander woord voor deze eigendom, vlakbij Knokke, vlakbij de golf van Oostburg en midden de stille polders!
SLECHTS 2% REGISTRATIEKOSTEN BIJ AANKOOP!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys