verkocht

Rondsaartstraat 3 8340 Oostkerke

Omschrijving

HEDENDAAGSE ALLURE in AUTHENTIEKE VERPAKKING!!

Midden de unieke landelijke omgeving van de Damse Polders, een schitterend gerenoveerd LANDGOED, volledig in "de jus" van weleer!!
Een statige dreef met abelen en berken leidt tot het erf met de HOEVE woning en een grote SCHUUR. Enkele hoge robuuste bomen en een oude boomgaard maken het prentje af, tezamen met de rondom liggende akkers en weiden.
De renovatie (2014) van de woning is één uit de duizend. Technisch, de gebruikte materialen, de indeling, de ideeën, de details, etc. over alles werd grondig technisch en esthetisch nagedacht, met als resultaat een verbluffende harmonie tussen oud en nieuw!

Een inkomhal met blauwe natuursteen, een ruime woonkamer van 60m2 met plankenvloer, open haard en bibliotheek, een open luxueus ingerichte woonkeuken (met o.m. kookeiland, eiken kasten, 6-pits kookfornuis, wijnkoelkast, steamer, ...), een bijkeuken met vaste kasten. De opkamer van 4/4m is ingericht als masterbedroom, en-suite dressing, apart wc en badkamer met inloopdouche en ligbad. De kinderslaapkamer en een extra badkamer met douche en ligbad bevinden zich tevens op het gelijkvloers, terwijl zich op de verdieping nog twee slaapkamers (waarvan momenteel 1 gebruikt wordt als speelkamer) en een bureel met vaste kasten bevinden.
Kwaliteit en comfort met bv. grote glaspartijen (veel lichtinval!), vloerverwarming, ingebouwde spots, eiken deuren, eiken parket, natuursteen, smeedijzeren accenten, alarm, vliegenramen, ...

Dé grote plus is de ruime schuur (deels stalling) met afmetingen 28/7 m, zowel qua karakter als qua mogelijke gebruikstoepassingen.
Dit landgoed wordt aangeboden met een terrein van 8.723 m2, maar er kan ter uitbreiding nog extra 3 ha aanpalend weiland worden bijgekocht.

AUTHENTIEK met ALLURE!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys