verkocht

Landslag 12 8380 Dudzele

Omschrijving

STIJLVOL en STIL, beide in overtreffende trap ....

Verscholen achter uitbundig groen, toch aan de rand van het dorp, in een doodlopende landelijke weg en enkel te bereiken via een lange private oprit, een GERENOVEERD LANDHUIS met een UNIEK AANGELEGDE TUIN op 1,3 ha!!

Een UITZONDERLIJK RIJKELIJKE TUIN, perfect onderhouden, zuidgericht en 100% privé, met een natuurlijke vijver, grote terrassen in kleiklinkers, een eiken pergola met rieten dak, een geurende kruidenkamer, een zeer grote parking voor meerdere auto's, paadjes in klinkers, impressionante buxuspartijen, buitenverlichting in de tuin en langsheen de oprit. Een echte (tuin)PAREL die de authentieke CHARME van het landhuis in de verf zet!!

Dezelfde superlatieven gelden zeker ook voor de WONING met zijn 34m lange gevel, volledig vernieuwd in 2003 met kwalitatieve materialen (alle technieken en leidingen, ramen met dubbele beglazing, isolatie, dak, ....) en hedendaags ingericht met design elementen (keuken, radiators, glazen passerel en deuren, trappen,..). Het contrast tussen de behouden charme en authenticiteit van de woning en de moderne inrichting maken deze eigendom erg uitzonderlijk.

Op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime eetkamer met planken vloer, een modern ingerichte woonkeuken (deels in inox, miele toestellen), een ingerichte bijkeuken, een zithoek, een salon met open haard, een technische ruimte; op de tussenverdieping een bureel met eiken bibliotheekkast, eiken plankenvloer en open haard; op de verdieping 2 slaapkamers (behoud oud eiken gebinte) waarvan 1 met ingemaakte kasten, een dressing, een wc, en een ruime badkamer met jacuzzi en douche.
Verwarming op mazout, EPC 328 kWh/m, boorput met pomp, veel ingebouwde design spots, luiken, overal muziekinstallatie en internet voorzien, alarm, vliegenramen.
Enkele opfrissingswerken te voorzien.

PURE KLASSE en RUST op slechts 5 km van BRUGGE!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys