verkocht

Leestjesstraat 6 8340 Damme

Omschrijving

Prachtig LANDHUIS met BIJGEBOUW op 1,5 ha!

Alleen de stilte en de Damse Polders zijn de buren van dit klassevol LANDHUIS met (evt te renoveren) SCHUUR en WEILAND op 1,5 ha!!!
Gelegen langs een kleine landelijke straat, met een private dreef, midden agrarisch gebied en uitstekend verborgen in het rijkelijk aanwezige groen ...
ABSOLUTE RUST en MAGNIFIEKE LIGGING!!

Deze met zonlicht overgoten LANDHUIS, met veel ALLURE in trendy stijl, werd gebouwd in 2007 en is hedendaags klassiek ingericht met erg veel smaak, en zin voor ruimte en lichtinval.
Op het gelijkvloers een inkom met gastentoilet en vestiaire, een zeer ruime woonkamer (85m2!) met open haard en vaste bibliotheek/TVkast, een volledig ingerichte woonkeuken met AGA fornuis en open haard/BBQ, en een wasplaats; op de verdieping een master bedroom met eigen badkamer/dressing en nog 3 kinderslaapkamers (waarvan 1 kleinere) met telkens vaste wandkasten en 2 douchekamers. Ruime en droge kelder.
Verwarming op mazout, vloerverwarming op het gelijkvloers, EPC 212 kWh/m2, houten ramen met dubbele beglazing, volledig geïsoleerd, alarminstallatie, eigen zuiveringsstation, regenwaterput, waterverzachter, leidingen/buizen voorzien voor een zwemvijver, vol eiken plankenvloeren, vol eiken binnendeuren, veel vaste wandkasten, vliegenhorren, radiatorkasten, ...

De authentieke SCHUUR (27m/7,5m!), momenteel stalling voor pony's en schapen, zorgt voor het extra landelijk karakter van deze eigendom; met directe toegang tot de binnenkoer én de weide.

De aangelegde landelijke TUIN, zuid georiënteerd, vormt één geheel met de groene omgeving; enkele oude fruitbomen accentueren de allure van het geheel. Zonneterras in klinkers, parking en paadjes in kasseien.
WEILAND volledig omheind, met een vijver en een kleine STALLING voor schapen.

SUBLIEM!!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys