verkocht

24600 RIBERAC

Omschrijving

Dit mooie kleine stadje (4000 inwoners, wekelijkse vrijdagmarkt) bevindt zich midden een grandioze streek met zachtheuvelend landschap bezaaid met akkers en wijnvelden. Met scholen, handel, diensten, horeca, geneeskundige zorgen, alles binnen de stadsmuren. Comfortabel en zalig wonen in het Toscane van Frankrijk.
Ideaal gesitueerd aan het belangrijkste van de vele dorpspleintjes, een ronduit schitterende HERENWONING, deels 17° en 19° eeuw, met een volledig afgesloten TUIN met ZWEMBAD (8/4 m). De zeer ruime woning (350 m2) beschikt o.m. over 4 slaapkamers elk met eigen badkamer en toilet. Volledig gerenoveerd in 2005, technisch perfect in orde, met behoud van de mooie authentieke materialen, zoals de oude eiken plankenvloeren, oude deuren, eiken trap, etc.
Veel lichtinval en de hoge plafonds onderstrepen de allure van het geheel.
De woning is volledig onderkelderd, verwarmd door een Viesmann CV ketel op gas (stadsgas), waterverzachter, elektrische zonnewering, aangesloten aan de stadsriolering, etc.
Er is tevens een inpandige GARAGE plus een parkeerplaats.
Kortom, een luxueuze statige eigendom perfect instapklaar als vaste woning (evt met uitbating van gastenkamers) of als tweede verblijf midden een prachtige markettown in het Noorden van de Périgord.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys