verkocht

Zuiddammestraat 23 8730 Oedelem

Omschrijving

BOUWGROND met BOUWVERGUNNING!

Langs een RUSTIGE landweg, met een adembenemend VERGEZICHT op de achterliggende polders, een groot perceel BOUWGROND van 4.163m2, met BOUWVERGUNNING voor het bouwen van een nieuw LANDHUIS met 2 zeer ruime BIJGEBOUWEN!

De inplanting van het landhuis met de omliggende bijgebouwen geven de uitzonderlijke mogelijkheid een U-vormig domein te creëren, zich volledig richtend naar de Oedelemse polders! De eigendom is niet rechtstreeks gelegen langs de straat en enkel bereikbaar via een eigen private oprit. Het perceel wordt bouwrijp afgeleverd en de nutsvoorzieningen bevinden zich aan de rooilijn.

In de vergunning is een LANDHUIS voorzien van 1.000m3 met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en -keuken, een bureel, een wasplaats en een garage. Gezien gelegen in woongebied is het mogelijk de woning nog te vergroten!!

De vergunning van de 2 grote BIJGEBOUWEN (26m/5,5m en 29m/9m!) is een absolute meerwaarde en maakt van deze eigendom zoveel meer dan een gewoon landhuis. Deze gebouwen kunnen dienen als stalling, paardenboxen, garages, berging, atelier, ... Dit is een unieke kans om grote bijgebouwen te mogen bouwen in een agrarisch gebied!
De plannen zijn beschikbaar.

Op een topligging in het groen, met zowel Brugge als de oprit/afrit autostrade Brussel-Oostende niet veraf!!
Overduidelijk een UITZONDERLIJK AANBOD!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys