verkocht

Hoekestraat 23 8340 Oostkerke

Omschrijving

LANDELIJK WONEN in OOSTKERKE!!

NU OF NOOIT!! Bent u al enige tijd op zoek naar een eigendom op dé ligging in Damme, dan is dit het moment!

Langs een kronkelende landelijke weg met, voor de regio typisch, schuinhangende bomen en langs een brede beek, zonder directe buren, midden het polderlandschap en in het unieke Polderdorp, Oostkerke, een te renoveren HOEVEGEBOUW met BIJGEBOUWEN en een open LOODS op 3.316 m!

Op enkele kilometers van Knokke, muisstil en een 360° weids zicht op wei- en akkerland met de Damse vaart op de achtergrond..... kortom dé perfecte landelijke LIGGING!

De WONING werd sober gerenoveerd in 2011 en mag worden uitgebreid tot maximum 1000 kubieke meter. Op heden is er op het gelijkvloers een ruime inkom, een woonkamer met houtkachel, een halfopen keuken, een badkamer, een wasplaats, een voutekamer (slaapkamer) en een stalling; op de verdieping een slaapkamer en een berging.
Deze woning is bewoonbaar maar is, gezien de uitzonderlijke plék, dé perfecte basis om te verbouwen/uitbreiden tot een schitterend landhuis. Verwarming op propaangas (nieuwe ketel 2011), houten ramen met enkele beglazing, EPC 431 kWh/m, rolluiken en luiken, nieuw zuiveringsstation (2014).

De twee BIJGEBOUWEN (7m/9m, 6m/8m), waarvan één authentieke schuur, dienen als stalling en berging.
De landelijke TUIN loopt achteraan over in een omheinde WEIDE, afgeboord met "stok"oude knotwilgen. Zuid oriëntatie en 100% privé!

Dit aanbod, aan deze prijs, is een ZELDZAME BUITENKANS!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys