verkocht

24300 AUGIGNAC

Omschrijving

Midden een rustige landelijke omgeving, zacht glooiend landschap, met prachtige VERGEZICHTEN, een groep GEBOUWEN, waaronder het WOONHUIS, diverse BIJGEBOUWEN en SCHUREN, dat alles op een terrein groter dan 6,6 HA!
Het WOONHUIS (190 m2) in kalksteen, typisch voor de regio, werd volledig en grondig gerenoveerd en is instapklaar. Een grote woonkamer met ingerichte open keuken (45 m2) en oude authentieke schouw geeft directe toegang tot het overdekt terras. Een salon met houtkachel heeft dan weer een eigen tweede terras. De masterbedroom (ook met eigen terrasje) beschikt over eigen badkamer, en toilet. Op de voute verdieping zijn er twee slaapkamers met een douchekamer. De 4de en de 5de slaapkamer bevinden zich op de verdieping, net als de 3de badkamer.
De kelder is toegankelijk via een buitentrap.
Een aanpalende grote SCHUUR (180m2), een berging (45m2) en een vrijstaande grote schuur (330 m2) geven het geheel een authentieke en rijk landelijke uitstraling.
Mogelijkheid om de bijgebouwen te verbouwen tot gîtes of gastenkamers en om 10 HA met tweede woning bij te kopen.

Wie op zoek is naar ruimte op een stille landelijke ligging!
Op een boogscheut van 'Le Grand Lac' de Saint-Estèphe!!


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys