verkocht

8421 Vlissegem

Omschrijving

Omringd door een prachtig polderlandschap, op een boogscheut van De Haan, een omwald DOMEIN van 1,7 ha met een HISTORISCHE HOEVE en verschillende BIJGEBOUWEN, momenteel uitgebaat als VAKANTIEHOEVE, met uitbreidingsmogelijkheden!
RUST, NATUUR en VEEL RUIMTE zijn hier zeker de trefwoorden!!!
Eén van het grootste hoeves in de streek, momenteel bestaande uit een te renoveren woning, aansluitend een gerenoveerde schuur die verbouwd is tot een succesvolle B&B (hotelvergunning), een oude varkensstal waaraan de verbouwingen begonnen zijn voor het maken van nog 4 extra vakantiestudio's, 2 loodsen en een hangaar.
De TE RENOVEREN WONING wordt momenteel gebruikt als privéwoning en bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, een woonkeuken die reeds vernieuwd werd, een wasplaats, een berging, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een kelder.
Het AANGEBOUWD GASTENVERBLIJF (bouwjaar 2004) heeft 6 ruime en comfortabele KAMERS (waarvan 2 familiekamers) met telkens een badkamer, een ruime ontbijtruimte met een keuken en 2 ontspanningsruimtes. Verwarming op mazout, dubbele beglazing, volledig geïsoleerd, zuiveringsstation, overal wifi en TV, stadswater en regenwater.
Voor de OUDE VARKENSSTAL bestaat een bouwvergunning voor het maken van 4 STUDIO'S (om te verhuren als vakantieverblijf) met grote vensters op de polders, een gemeenschappelijke ruimte en een keuken. De ruwbouw is reeds gestart, de afwerking en inrichting kan nog volledig zelf gekozen worden.
Twee LOODSEN en een HANGAAR met een gezamenlijke oppervlakte van 2000m2 worden momenteel deels gebruikt als stalling en zijn deels verhuurd aan derden.
De TUIN wordt eveneens opgesplitst in een privatieve tuin, een tuin voor de gasten, een recreatie tuin voor kinderen en weide voor kleine dieren. Grote parking voor de gasten van de B&B. Aanpalende 3,5ha weide kunnen worden gehuurd.
Op het domein staat een gerestaureerde monumentale 14de eeuwse schuur met zeven traveeën, geklasseerd als monument, die niet bij de eigendom behoort, maar wel kan worden bijgekocht aan een vraagprijs van 100.000 euro.

Een uitzonderlijke eigendom met zeer veel mogelijkheden (B&B, kangoeroewonen, feestzaal, ...)
Aankoop deels met registratiekosten, deels via aandelenoverdracht.
ENIG AANBOD!!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys