12440 LA SALVETAT PEYRALES
€ 680 000

Omschrijving

Dit uitzonderlijke pand bestaat uit een volledig gerenoveerde BOERDERIJ met een hoofdgebouw, een gebouw dat in drieën is verdeeld en dat een gîte, een appartement en een loft herbergt, een droogkamer omgevormd tot een gastenkamer, een schuur met 'een zwembad, allemaal op een perceel van ruim 1,2 ha met een eigen vijver. Het hoofdgebouw omvat op de begane grond een keuken, een kantoor, een woonkamer en een woonkamer die op het lagere niveau communiceert met een gastenkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich een badkamer, wc, een slaapkamer met ba&dkamer en kleedkamer plus drie andere slaapkamers. Een ander volledig gerenoveerd oud gebouw is verdeeld in drie secties: 1 / een werkplaatszolder met daarboven een mezzanine en ook profiterend van een keuken, toilet en een badkamer 2 / Een modulaire gîte met woonkamer / keuken met maximaal 3 onafhankelijke slaapkamers elk met badkamer 3 / een zelfstandig appartement met woonkamer / woonkamer / Amerikaanse keuken en 2 slaapkamers met badkamer. Eindelijk, een schattige secadou is omgetoverd tot een gastenkamer, een genot voor kinderen en geliefden.
Deze site profiteert van een bevoorrechte omgeving: de weg loopt niet verder dan deze eigendom, welke, zuid georiënteerd, een panoramisch uitzicht heeft op de omliggende heuvels. U zult aan de charme van deze plek niet kunnen weerstaan, het zorgvuldig gerenoveerde interieur, met veel zorg onderhouden en bijzonder vrolijk en kleurrijk. U zult verrast en verleid worden door het overdekte zwembad. Deze site, gearticuleerd rond een typisch Aveyron-gebouw, is uiterst flexibel en biedt een grote opvangcapaciteit met behoud van een familiaal karakter, op menselijke schaal. Dit bijzondere complex biedt verschillende mogelijkheden: het voortzetten van een bedrijvigheid van lodges/logeerkamers, het overwegen van huurinkomsten of het onderdak bieden aan één of meerdere grote gezinnen.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

Kenmerken

Algemeen

Adres:LA SALVETAT PEYRALES
Referentie:1202015417
Vraagprijs:€ 680.000
Type:Domein
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Open ligging
Perceeloppervlakte:12.113 m²
Bewoonbare opp.:572 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1850
Renovatiejaar:2010
Bouwlagen:3
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:9
Badkamers:8
WC:9
Woonkamer:44 m²
Kelder:Ja
Balkon:Ja
Terras:Ja
Garage:0
Parking:10

Comfort

Zwembad:Ja

Informatieplicht

EPC Index:158,00KWh/m²/jaar
Energielabel:D
EPC Opmaakdatum:23/09/2016
CO2 Emissie Index:6,00kg CO2/m²/jaar

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys