verkocht

Veldhoekstraat 26 9990 Maldegem

Omschrijving

Een LANDELIJKE EIGENDOM uit de DUIZEND!!

Zonder meer een SUBLIEME LIGGING!!
Midden het open polderlandschap van het agrarische Vossenhol, gekenmerkt door wei- en akkerlanden afgezoomd met knotwilgen, meidoornhagen en populieren, een historische HOFSTEDE met 2 SCHUREN en BAKOVEN, uiterst geschikt voor paardenliefhebbers.
De hoeve is volledig te renoveren of af te breken (uitbreiding mogelijk), terwijl de eigenaar, alvast de schuren met vakmanschap én smaak heeft gerenoveerd in 2013/4. Eén schuur (13/7m) is omgebouwd tot 5 PAARDENBOXEN met wasplaats en zadelkamer. De andere schuur (14/6m) zal oa. als garage kunnen worden gebruikt. De renovatie werd technisch vakkundig en ook esthetisch uitgevoerd volgens de regels van de kunst! Een perfecte aanzet voor de verdere werken aan de woning.....
Ook het ruime bakovengebouw (6/4m) dient nog te worden gerenoveerd.
De rondom en achterliggende WEILANDEN met een totale oppervlakte van ongeveer 2 HA zijn opgedeeld in 5 omheinde (kastanjehout) graasweiden, elk met drinkwatervoorziening (automatische vlotters) via putwater.
De HOEVE zelf is bewoonbaar, maar beschikt enkel over sober comfort (bv geen CV, geen toilet, geen sanitair). Het gebouw is wel dermate dat het kan worden gerenoveerd, al dan niet tegelijkertijd met een uitbreiding tot een totale 1000 kubieke meter woonruimte.
De hoogstammige BOOMGAARD voor de hoeve, langs de straatkant, geeft het geheel een authentieke touch, net als de ideale en harmonieuze inplanting van de hoevegebouwen rond het erf.
Daarenboven is alles perfect ZUID georiënteerd, op een muisstille plek, zonder directe buren! Er kan zelfs worden aangekocht met laag beschrijf....
Een POLDERHUIS uit de duizend!!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu 't HaevenHuys